Atalanta pakt in blessuretijd nog een punt tegen Lazio in topwedstrijd

Jelle Ruts
| 0 reacties
Atalanta pakt in blessuretijd nog een punt tegen Lazio in topwedstrijd
Foto: Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Atalanta speelde vandaag een heel belangrijke wedstrijd in Italië tegen Lazio. Op het spel stond een plekje bij de beste vijf van de Serie A.

Lazio speelde vandaag op het veld van Atalanta met als inzet een plekje bij de beste vijf van de Serie A.  De bezoekers uit Rome kwamen al in minuut 18 op voorsprong. Aanvaller Pedro Rodriguez Ledesma zette Lazio op een 0-1 voorsprong. Het leek er ook op dat de bezoekers met deze voorsprong zouden gaan rusten, maar in de blessuretijd van de eerste helft bracht Duvan Zapata de bordjes op gelijke hoogte.

Een kwartier voor het einde van de wedstrijd bracht Ciro Immobile de beslissende tik toe. Hij zette Lazio 1-2 voor op assist van Toma Basic. Opdracht volbracht door de mannen van Maurizio Sarri, zo leek, tot Maarten de Roon in minuut 94 nog voor de gelijkmaker zorgde. Door het gelijke spel blijft Atalanta op een gedeelde vierde plaats staan met AS Roma. Lazio schiet met het gelijke spel niet veel op en blijft zesde. Als Juventus vanavond wint op het veld van Hellas Verona komen ze met gelijke punten te staan. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties