Dury blijft hoopvol: "We gaan hieruit geraken, maar zal tijd nemen"

Dury blijft hoopvol: "We gaan hieruit geraken, maar zal tijd nemen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem pakte een punt Am Kehrweg, maar schiet daar niet al te veel mee op. De West-Vlamingen hebben de zware nederlaag tegen Genk niet helemaal kunnen doorspoelen.

Er vielen ook weinig kansen te noteren. “Het was een wedstrijd tussen twee ploegen die zeer georganiseerd speelden en weinig weggaven. Het was een zeer gesloten eerste helft, ik kon mij best vinden in de 1-1-ruststand. In de tweede helft waren wij wat agressiever naar de bal toe. Maar we konden niet scoren en gaandeweg moesten we nog opletten voor de counter met hun snelle mannen", aldus Dury.

"Ik denk dat we dat goed geneutraliseerd hebben. Ik had hier liever gewonnen, maar ik kan me vinden in een gelijkspel. Ik ben ervan overtuigd dat we uit de moeilijke situatie zullen raken, maar we moeten onze tijd nemen om dat te doen. Ik heb vandaag een collectieve prestatie gezien van een team dat uiteindelijk tevreden is met dat gelijkspel. Het is nog niet het voetbal dat we willen zien, maar we moeten het stap voor stap doen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties