🎥 Nederlandse commentator gaat boekje te buiten: "Normaal mag hij niet spelen omdat hij zo lelijk is"

Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 3 reacties
🎥 Nederlandse commentator gaat boekje te buiten: "Normaal mag hij niet spelen omdat hij zo lelijk is"
Foto: © photonews

Nederlands commentator Sierd De Vos staat niet bepaald bekend voor zijn saaie commentaar. Maar afgelopen week ging hij zijn boekje toch wel te buiten.

Wat begon als een grapje van De Vos, dijde al snel uit naar een nationaal én internationaal relletje. De Vos was afgelopen week commentator bij het Champions League-duel tussen Besiktas en Ajax. De Amsterdammers wonnnen de partij met 1-2 na twee doelpunten van Haller.

De uitspraak waarmee De Vos nu in een storm terecht is gekomen vond plaats net voor de wedstrijd, die om 18u45 begon. Bij de gebruikelijke handshake tussen de kapiteinen, zei de Nederlander dat Besiktas speciale toestemming gevraagd heeft om de kapitein te laten spelen.

"Die Vida is namelijk zo lelijk. Normaal gezien mag hij op dit tijdstip niet spelen omdat er zoveel kinderen kijken", aldus Sierd De Vos.

De Kroatische pers kreeg de uitspraken ook te horen en was not amused. "Hij probeerde grappig te zijn met walgelijke uitspraken", "beschamende woorden", klinkt het. De zender heeft nog niet gereageerd op het voorval.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties