'Venanzi staat open voor verkoop Standard' - Voorzitter had gesprek met supporters

'Venanzi staat open voor verkoop Standard' - Voorzitter had gesprek met supporters
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het zit er al maanden bovenarms op tussen Standard-voorzitter Bruno Venanzi en de fans van de Rouches. Die laatsten eisten vorige week nog dat hij hun club verliet. Tijd voor een gesprek tussen beide partijen, oordeelde Venanzi.

Donderdagavond zat de preses van Standard samen met vertegenwoordigers van La Famille des Rouches, de overkoepelende supportersfederatie van Standard. Standard bracht dat zelf naar buiten. Het ging onder meer over de afgelaste wedstrijd tegen Beerschot, enkele lopende rechtszaken, de supportersprotesten, de sancties van de club tegenover een aantal supporters, de financiële situatie van de club, de zoektocht naar nieuwe investeerders, de sportieve situatie van de club en het immobiliënproject achter het stadion. 

"De gesprekken verliepen constructief en respectvol", aldus Standard. Volgens LDH zou Venanzi ook aangegeven hebben dat hij investeerders zoekt en de club niet meer alleen wil leiden. Hij zou zelfs voorzichtig open staan voor een verkoop. Vijf kandidaten zouden zich hebben gemeld, drie van hen deden ook al een bod op de club. Een beslissing wordt verwacht voor 1 februari.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties