Mourinho weer boos: "Scheidsrechter zonder karakter" en "Deze ploeg heeft een middelmatig niveau"

Mourinho weer boos: "Scheidsrechter zonder karakter" en "Deze ploeg heeft een middelmatig niveau"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AS Roma verloor donderdagavond met 3-1 van AC Milan. Roma-trainer José Mourinho was achteraf niet te spreken over de scheidsrechter, maar was toch ook kritisch voor zijn eigen ploeg.

"We waren ook ongelukkig met de arbitrage", zei een boze Mourinho bij DAZN. "Het niveau was laag. De beslissingen zijn niet overal hetzelfde. Vandaag hadden we een scheidsrechter zonder karakter. En de video-arbiter wilde ook graag meedoen."

Waarover had hij het dan? AS Roma kreeg heel snel een strafschop tegen na hands van Tammy Abraham. "Tammy bewoog zijn arm. Maar dit was nooit een poging de bal tegen te houden. Als je hier een penalty voor geeft, dan had hij er ons ook twee kunnen geven. Maar ik begreep het vandaag gelijk. Ik ben nu zes of zeven maanden bij Roma. Ik ben dit gewend. Al zal het iets moeten zijn waar we niet gewend aan raken."

De prestatie van zijn eigen ploeg was echter ook niet voldoende. "Deze selectie heeft een middelmatig niveau. Dus we staan waar we horen, in de middenmoot. We maakten veel fouten vandaag. Het was niet iets tactisch, maar iets individueels."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties