Nordin Amrabat maakt gehakt van Marokkaanse bondscoach: "90 procent van de Marokkanen denkt er zo over"

Nordin Amrabat maakt gehakt van Marokkaanse bondscoach: "90 procent van de Marokkanen denkt er zo over"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nordin Amrabat was zondag te gast in het ESPN-programma Goedemorgen. Daarin heeft hij weinig heel gelaten van Marokkaans bondscoach Vahid Halilhodzic.

Halilhodzic ligt al een tijdje overhoop met sterspelers als Hakim Ziyech en Noussair Mazraoui. Marokko maakt wel nog kans op het WK na het 1-1-gelijkspel tegen Congo. Dinsdag moeten ze dat afmaken. "Er is zoveel onrust en negativiteit rond deze trainer. Ik weet niet wat hij allemaal aan het doen is, maar hij minacht de fans."

"Marokko heeft vier topspelers in de laatste fase van de Champions League: Ziyech, Mazraoui, Hakimi en Taarabt. En daar roept hij maar één speler van op. We hebben zoveel kwaliteit, zoveel potentie, maar door zijn koppigheid en grote ego haalt Halilhodzic niet het maximale uit de groep."

Ziyech en Mazraoui werden onlangs wel weer opgeroepen, maar bedankten vriendelijk. "Hij maakt ruzie met ze, spreekt ze twee jaar niet en zet ze dan weer op de lijst zonder te bellen. Denk je dat Ziyech en Mazraoui dan komen? Dit kan toch niet, man. Ziyech en Mazraoui niet oproepen... Wat is-ie nou aan het doen? Je wilt toch het beste voor het Marokkaans elftal? Negentig procent van de Marokkanen denkt er zo over."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties