Kevin De Bruyne voor de return tegen Real Madrid: "Ik wil elke trofee pakken die mogelijk is"

Kenny De Block
| 2 reacties
Kevin De Bruyne voor de return tegen Real Madrid: "Ik wil elke trofee pakken die mogelijk is"
Foto: © photonews

Morgen neemt Manchester City het op tegen Real Madrid. In de heenwedstrijd van de halve finales van de Champions League won Kevin De Bruyne met 4-3. Nu volgt de return in Bernabéu.

Wil Manchester City de finale halen, moet iedereen sterk zijn. "Spelen we zoals we dat vorige week deden, dan hebben we het potentieel om de allerbeste te zijn, en dat moeten we morgen ook doen. Presteren we net onder het niveau van vorige week, dan kan het zijn dat Real het haalt want ook zij behoren tot de absolute top. Maar ik geloof in mijn ploeg en zal er alles aan doen om op het hoogst mogelijk niveau te presteren", aldus Kevin De Bruyne in de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd tegen Real Madrid.

De Bruyne kijkt uit naar de return tegen Courtois. "Iedereen zal deze match willen zien, want het wordt een fantastische strijd. We gaan alles uit de kast halen om hopelijk door te stoten naar de finale in Parijs. Ik wil elke trofee pakken die mogelijk is. Het is een lastige opdracht, maar het zou geweldig zijn om de Champions League te winnen", vertelt de Rode Duivel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties