📷 🎥 Testen brengen seizoen van Club Brugge op gang: onder meer Vormer en Mata al op het appel

📷 🎥 Testen brengen seizoen van Club Brugge op gang: onder meer Vormer en Mata al op het appel
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het seizoen van Club Brugge begint in zekere zin vandaag, met menige testen. Vormer, Mata en de andere niet-internationals tekenen meteen present.

Na drie behaalde landstitels op rij start Club Brugge weer aan een nieuwe missie. Dat begint met de spelers te onderwerpen aan de nodige medische en fysieke testen in het Belfius Basecamp. Het is een uitgedunde spelersgroep die zich reeds aan deze testen onderwerpt.

Aangezien de vierde speeldag in de Nations League nog moet afgewerkt worden, zijn heel wat internationals er immers nog niet bij. Zo maken Mignolet, De Ketelaere, Mechele en Vanaken nog deel uit van de selectie van de Rode Duivels. Ook buitenlanders als Noa Lang en Skov Olsen zitten nog bij hun nationale ploeg.

Spelers die wel onmiddellijk op het appel verschijnen, zijn bijvoorbeeld aanvoerder Ruud Vormer en sterkhouder Clinton Mata. In welke mate ze daar naar uitgekeken hebben, is de vraag. Clinton Mata gaat alvast al een keertje diep, blijkt uit een filmpje op het Twitteraccount van Club. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

African Cup of Nations

Nieuwste reacties