'Extreem hoog bod van Anderlecht op Zirkzee' - Maar nog geen deal in vooruitzicht
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 24 reacties

Extreem hoog bod van Anderlecht op Zirkzee: 'ze hopen dat deal komende uren rond is'

'Extreem hoog bod van Anderlecht op Zirkzee' - Maar nog geen deal in vooruitzicht
Foto: © photonews

De geruchten dat Joshua Zirkzee terugkeert naar Anderlecht worden steeds luider. Volgens de Italiaanse journalist en transferkenner Rudy Galetti heeft paars-wit nu een bod van ongeveer tien miljoen uitgebracht op de Nederlander.

Daarmee zouden ze hun vorige recorduitgave - die van Nicolae Stanciu - min of meer evenaren: 10 miljoen. Al zal dat wel extreem hoog zijn en lijkt Anderlecht momenteel dat niet te willen uitgeven voor een speler met nog één jaar contract. Eerder zouden ze mikken op rond de 7-8 miljoen. De deal zou gesponsord worden door de transferinkomsten van Sergio Gomez. De redering erachter is dat ze hem later voor een veelvoud gaan kunnen doorverkopen.

Zoals eerder al geschreven, heeft Zirkzee wel zin in een terugkeer naar de club waar hij denkt progressie te kunnen blijven maken. En veel fans zouden al likkebaardend uitkijken naar een aanvalsduo Zirkzee-Fabio Silva. Maar bij Anderlecht zijn ze nog niet te optimistisch. Er zouden onderhandelingen zijn, maar dat wordt niet bevestigd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21569 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties