Carl Hoefkens gaat wisselen in basiself van Club Brugge: "Professioneel benaderen"

Carl Hoefkens gaat wisselen in basiself van Club Brugge: "Professioneel benaderen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge speelde woensdag nog in de Champions League, maar moet zaterdag weer vol aan de bak in het Stade du Pairay van Seraing.

Een verplaatsing naar Seraing na drie punten in de Champions League, het lijkt op zich een heel gevaarlijk parcours om punten te verliezen.

Ook Carl Hoefkens spreekt meteen van een verraderlijke trip naar Luik. Over het aantal wissels dat hij zal doorvoeren blijft de Brugse trainer op de vlakte. “Er kunnen twee nieuwe namen spelen, of vijf. Ofwel speelt dezelfde ploeg als tegen Leverkusen”, klonk het op de persconferentie.

Alles volgt snel op elkaar, want maandag vertrekt blauwzwart ook al richting Porto. “Ik wil gewoon de beste mogelijkheden gebruiken voor de verplaatsingen naar Seraing en Porto. Buiten de geblesseerde jongens, is iedereen fit om te starten.”

Van puntenverlies kan geen sprake zijn. “Ik heb mijn spelers aangegeven dat elke wedstrijd uitermate professioneel moet benaderd worden. Ik wil absolute professionaliteit zien. Onszelf tonen, is daarom belangrijk. Euforie of decompressie wil ik niet zien.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties