Jason Denayer was opvallende aanwezige op laatste training van de Rode Duivels

Jason Denayer was opvallende aanwezige op laatste training van de Rode Duivels
Foto: © photonews

Alle trainingen zijn achter de rug, laat de match van de Duivels tegen Oranje maar komen. Denayer was er op die laatste training ook bij.

In principe de logica zelve dat een opgeroepen speler zich meldt op training, maar de situatie van Jason Denayer is op zijn minst speciaal te noemen. Aangezien de verdediger geen club heeft, zijn er ook vragen te stellen over zijn fitheid. Opvallend was dat hij het zaterdag niet enkel bij individuele oefeningen hield, maar alles op training meedeed met de rest van de groep. 

Het zal Denayer alleszins deugd doen om opnieuw deel uit te maken van een spelersgroep, want dat heeft hij de laatste maanden in clubverband dus niet meer kunnen ervaren. Terwijl Dries Mertens en Dedryck Boyata de afwezigen waren, was Denayer dus de aanwezige die wel wat stof doet opwaaien.

Niet inzetbaar

Desondanks is de ex-speler van onder meer Olympique Lyon en Celtic Glasgow dus niet inzetbaar voor de interland tegen Nederland van zondagavond.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21674 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

2-0: Boeken toe! Live

Meer nieuws

Populairste artikels

Nations League A

Nieuwste reacties