Jelle Vossen over Charly Musonda Junior: "Op een ochtend was hij er niet meer, zonder verdere uitleg"

Jelle Vossen over Charly Musonda Junior: "Op een ochtend was hij er niet meer, zonder verdere uitleg"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem staat hopeloos op de laatste plaats, maar had deze zomer bijna Charly Musonda Junior onder contract kunnen leggen.

Met slechts negen gemaakte doelpunten staat Zulte Waregem samen met nog drie andere ploegen helemaal onderaan dat klassement. Ook in het algemene klassement staat Essevee helemaal laatste, op vier punten van de voorlaatste. Dit weekend verloor het met 2-5 thuis tegen OHL. 

Hoewel hij de laatste jaren niet echt meer zijn niveau toonde was Charly Musonda Junior een risico geweest voor Zulte Waregem. Jelle Vossen was onder de indruk maar zag toch ook problemen.

"Je zag natuurlijk zijn kwaliteiten, want hij bezit een buitengewoon talent, maar fysiek was hij niet klaar. Aangezien de trainingen van Mbaye op dat ogenblijk vrij pittig waren, denk ik dat het wat te lastig werd voor hem", zegt hij bij Sport/Voetbalmagazine. 

Daardoor ook waarschijnlijk dat Musonda Junior op een ochtend niet meer kwam opdagen. "Op een ochtend was hij er niet meer, zonder verdere uitleg". Enige tijd later tekende Musonda Junior een contract bij de Spaanse tweedeklasser Levante waar hij tot nu toe 47 minuten speelde.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties