Reactie Leye zit weer wat vaster in het zadel en maakt zich ook boos na vraag over Gano: "Daar wordt hij voor betaald"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Waregem
| 2 reacties
Leye zit weer wat vaster in het zadel en maakt zich ook boos na vraag over Gano: "Daar wordt hij voor betaald"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mbaye Leye kon vieren na de winst tegen Anderlecht. Zulte Waregem heeft de andere degradatiekandidaten ingehaald na twee winstpartijen op rij. Maar achteraf zat hij toch vooral in met het lot van Felice Mazzu.

"We moesten intensiteit tonen en dat deden we. We hebben voortgebreid op de match tegen Kortrijk. Dit is wat we al verdienden sinds het begin van het seizoen. Nu kunnen we rustig verder werken. Een pluim voor het bestuur ook dat steeds kalm is gebleven. Daar plukken we nu ook de vruchten van", aldus Leye, vooraleer hij een steunbetuiging richting Mazzu stuurde die naast hem zat.

Het stoorde de coach van Essevee dat Mazzu zoveel vragen over zijn positie kreeg. "Kijk, hij was vorig jaar de beste trainer van België en nu is hij dat ineens niet meer ofzo? Er spelen nog andere dingen mee denk ik dan. Het is een shitsituatie waar hij nu in zit. Vandaag worden hem vragen gesteld over iets waar hij zelf niet kan op antwoorden."

Wij wilden dan ook nog even weten wat hij vond van de reactie van Zinho Gano na zijn moeilijke situatie. "Welke reactie?", kregen we als bits antwoord. Zijn twee goals natuurlijk... "Dat moet ook zijn reactie zijn. Daar is hij voor betaald. Dit is ook de laatste keer dat ik er iets over ga zeggen. Als coach maak je keuzes. Als je werkt, word je beloond. Als je niet werkt, moet je een beslissing nemen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties