Louis van Gaal neemt Noa Lang en Vincent Janssen mee naar het WK

Joachim Vandecauter
| 20 reacties
Louis van Gaal neemt Noa Lang en Vincent Janssen mee naar het WK
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nederland heeft zijn WK-selectie bekendgemaakt. Daar zitten ook 2 spelers uit de Jupiler Pro League bij.

Eerder op de dag waren er al geruchten dat Noa Lang in de WK-selectie van Nederland zou zitten. 's Middags bevestigde bondscoach Louis van Gaal die geruchten. Lang gaat mee naar Qatar. Ook Antwerp-speler Vincent Janssen is erbij. Zij zijn de enige spelers in de selectie met een Belgische link. 

De selectie: 

Keepers: Justin Bijlow (Feyenoord), Andries Noppert (Heerenveen) en Remko Pasveer (Ajax). 

Verdedigers: Virgil van Dijk (Liverpool), Nathan Aké (Manchester City), Daley Blind (Ajax), Jurriën Timber (Ajax), Denzel Dumfries (Inter), Stefan de Vrij (Inter), Matthijs de Ligt (Bayern München), Tyrell Malacia (Manchester United) en Jeremie Frimpong (Leverkusen). 

Middenvelders: Frenkie de Jong (Barcelona), Steven Berghuis (Ajax), Davy Klaassen (Ajax), Teun Koopmeiners (Atalanta), Cody Gakpo (PSV), Marten de Roon (Atalanta), Kenneth Taylor (Ajax) en Xavi Simons (PSV).

Aanvallers: Memphis Depay (Barcelona), Steven Bergwijn (Ajax), Vincent Janssen (Antwerp), Luuk de Jong (PSV), Noa Lang (Club Brugge) en Wout Weghorst (Besiktas).

Ook zijn er nog enkele opvallende afwezigen in de selectie. Zo is Brian Brobbey er niet bij. Ook Ryan Gravenberch kreeg in de ochtend het nieuws te horen dat hij er niet bij is. Jasper Cillessen zou zwaar teleurgesteld zijn om zijn niet-selectie. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

WK

Nieuwste reacties