Een hart van goud!: Luis Enrique doneert de opbrengsten van zijn Twitch-account integraal aan het goede doel
Joachim Vandecauter
| 1 reacties
Een hart van goud!: Luis Enrique doneert de opbrengsten van zijn Twitch-account integraal aan het goede doel

Luis Enrique doneert de opbrengsten van zijn Twitch-account aan het einde van het WK aan het goede doel. Dat heeft hij tijdens een uitzending gezegd.

Sinds enkele weken is Spaans bondscoach Luis Enrique actief op Twitch. Daar kunnen fans vragen over de meest uiteenlopende dingen stellen. 

Op dat account wordt er ook geld gedoneerd. Tijdens zijn uitzending op zondag gaf hij aan dat hij na het WK alle donaties integraal aan het goede doel zal geven. Dat is de Enriqueta Villaveccia Children's Oncology Foundation. Dat is een stichting die kinderen met kanker helpt. 

Binnen die stichting lopen er een aantal projecten. Er zal geld gaan naar verschillende van die projecten. Welke projecten dat zullen zijn, vertelde Enrique nog niet. Dat zal hij pas op het einde van het WK bekendmaken. 

In 2019 overleed op 9-jarige leeftijd Enriques dochter Xanita, die enige tijd geleden nog door Enrique voor haar 13e verjaardag gefeliciteerd. Zij verloor na 5 maanden de strijd tegen een zeldzame botkanker, osteosarcoom. Die tast de botten aan, maar het kan ook tot functiebeperking aan de gewrichten leiden. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21817 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

WK

Nieuwste reacties