Beerschot haalt dubbele achterstand op, maar krijgt nog late tegentreffer tegen in slotseconden tegen Deinze

Beerschot weet nog eens wat verliezen is.

De winterstop van Deinze en Beerschot eindigde wat vroeger door een inhaalwedstrijd van eind december. Beerschot en Deinze hielden elkaar in het eerste halfuur in evenwicht.

Net voor het halfuur kopte de 1-0 staalhard binnen en net voor de rust schoof hij bij de tweede paal de 2-0 binnen. Ook na de rust had Deinze de beste kansen en Staelens maakte nog bijna de 3-0.

Twintig minuten voor tijd maakte Baeten de 2-1 en vijf minuten voor tijd kon hij vanop penalty nog de 2-2 scoren. Beerschot leek nog een puntje uit de brand gesleept te hebben. Maar in de toegevoegde tijd zorgde Dansoko nog voor de 3-2. De eerste nederlaag voor Beerschot na zes overwinningen op rij in de competitie.

Beerschot laat zo de kans liggen om weer drie punten uit te lopen op SK Beveren, Deinze vindt weer een beetje de aansluiting met de top zes.