Lampard ontslagen, Maakt Rode Duivel na amper half jaar in Premier League al transfer naar absolute topploeg?

Jelle Heyman
| 10 reacties
Lampard ontslagen, Maakt Rode Duivel na amper half jaar in Premier League al transfer naar absolute topploeg?

Zonet maakte Everton bekend dat Frank Lampard ontslagen is als hoofdtrainer. En dat brengt wat gevolgen met zich mee.

Na 20 speeldagen staat Everton pas op de 19e plaats in de Premier League en loert de degradatie om de hoek. Na nog geen jaar is het lot van trainer Frank Lampard bezegeld en Everton zou bijkomstig ook openstaan voor een transfer van Amadou Onana.

Onana kwam afgelopen zomer over van Lille voor zo'n 35 miljoen euro maar zou dus al na een half jaar een kunnen vertrekken in Liverpool. Volgens de geruchten zou Everton op zoek zijn naar een zak geld om de selectie te versterken. Op Anthony Gordon na (40 miljoen euro) is Onana op papier de speler met de hoogste transferwaarde in de selectie van Everton.

De ploegen die geïnteresseerd zouden zijn in de diensten van de 21-jarige Rode Duivels kunnen het ook allemaal betalen. Volgens Waals journalist Sascha Tavoliere zouden Chelsea en Arsenal geïnteresseerd zijn maar toont ook het stinkend rijke Newcastle United interesse.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21820 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties