1B-club Deinze ziet top van bestuur ontslag indienen: "Zoeken nieuwe bestuursleden"

Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 10 reacties
1B-club Deinze ziet top van bestuur ontslag indienen: "Zoeken nieuwe bestuursleden"

KMSK Deinze heeft bekendgemaakt dat zowel voorzitter Denijs Van De Weghe als commercieel directeur Olivier Van de Vijver hun ontslag hebben ingediend. Dat werd ook aanvaard.

De club ontving op 25 oktober 2022 de aangetekende brieven van Denijs Van De Weghe en Olivier Van de Vijver. In deze aangetekende brieven hebben zij hun ontslag ingediend als bestuurder van Deinze Football Club NV. De club heeft hun aanvraag aanvaard door de statuten van Deinze Football Club NV te volgen en heeft hiervoor de nodige stappen ondernomen. Deze beslissing is effectief sinds 18 januari 2023.

Denijs Van De Weghe zal aanblijven als ere-voorzitter van KMSK Deinze en belooft samen te blijven werken met de club om de relatie met sponsors, supporters en alle stakeholders te behouden en te versterken.

Olivier Van de Vijver treedt tegelijkertijd af als Chief Commercial Officer, maar blijft actief als commercieel vertegenwoordiger binnen de club. Hij belooft de club te ondersteunen bij het behouden van de bestaande sponsors en bij het vinden van nieuwe sponsordeals.

KMSK Deinze zal op zoek gaan naar nieuwe bestuursleden die willen samenwerken aan een betere toekomst voor de club.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties