Guardiola ziet groot probleem voor Haaland, die deze week acht keer scoorde

Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 0 reacties
Guardiola ziet groot probleem voor Haaland, die deze week acht keer scoorde

Erling Haaland heeft deze week acht keer gescoord in twee wedstrijden. Vijf keer tegen RB Leipzig en drie keer tegen Burnley. De scoremachine lijkt maar niet stil te vallen, maar volgens Pep Guardiola kan dat wel problemen voor de toekomst opleveren.

Haaland zijn teller staat nu al op 42 goals in 37 wedstrijden. Volgens Alan Shearer gaat hij ergens rond de 60 doelpunten dit seizoen uitkomen. Guardiola heeft daar bedenkingen bij. Hij voorziet onrealistische verwachtingen. 

"Ik weet het niet precies, maar ik weet wel dat Erling een probleem heeft voor de toekomst. Mensen zullen straks iedere wedstrijd drie of vier doelpunten van hem verwachten en dat gaat natuurlijk niet gebeuren."

"Ik weet dat hij zich er zelf niet druk over maakt. Erlin is zó positief, zo optimistisch. Hij klaagt nooit en zorgt altijd goed voor zichzelf. Die instelling helpt hem natuurlijk enorm. En dan te bedenken dat hij tegen Leipzig en Burnley maar een uur heeft gespeeld… Als wij goed spelen, zal Erling de doelpunten wel maken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Volg Manchester City - West Ham Utd live op Voetbalkrant.com vanaf 21:00 (03/05).

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties