Nieuwigheid brengt hem in de problemen: Romelu Lukaku steelt de show als held en antiheld in Coppa Italia

Nieuwigheid brengt hem in de problemen: Romelu Lukaku steelt de show als held en antiheld in Coppa Italia

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het blijft een woelige periode voor Romelu Lukaku. De Belgische spits kwam in de Coppa Italia in actie dinsdagavond. Inter ging in de beker op bezoek bij Juventus.

Cuadrado leek de Oude Dame in de slotfase de overwinning te bezorgen, maar er volgde nog een pak blessuretijd en daarin ging de bal op de stip. Lukaku zette zich achter de bal en maakte er 1-1 van in deze halve finale. Inter heeft zo dus nog alle kans om zich in de terugmatch te plaatsen voor de finale.

Romelu Lukaku 'vierde' door de vinger op de mond te leggen. Zijn nieuwe manier van vieren blijkbaar, want we zagen het eerder ook al bij de Rode Duivels. 'Big Rom' schreeuwde nadien ook nog wel enkele dingen naar de Juventus-supporters, die hem tijdens de match verwensingen naar het hoofd slingerden.

Die verwensingen zouden een racistische ondertoon hebben gehad. Scheidsrechter Davide Massa merkte vooral de provocatie van Lukaku op en gaf hem zijn tweede gele kaart. Held en antiheld dus. Lukaku zal er niet bij zijn wanneer de terugwedstrijd over het finaleticket beslist. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties