Tajon Buchanan verlaat mogelijk Club Brugge: onder de verwachtingen en een zweem van controverse

Joachim Vandecauter
| 3 reacties
Tajon Buchanan verlaat mogelijk Club Brugge: onder de verwachtingen en een zweem van controverse

Tajon Buchanan verlaat na dit seizoen mogelijk Club Brugge. Hij zou volgens Het Laatste Nieuws een mondeling akkoord met Internazionale hebben. Zo verlaat mogelijk een opmerkelijke speler België.

Toen Tajon Buchanan bij Club Brugge aankwam, waren er heel wat verwachtingen. Hij was bij New England Revolution goed voor 12 doelpunten en 11 assists. 

Buchanan begon meteen aardig en was meteen sterkhouder tijdens de laatste maanden van het seizoen 2021-2022. Maar nadien begon hij geblesseerd aan het volgende seizoen. 

Na zijn spierblessure hervatte Buchanan meteen goed met een goal en nadien ook enkele assists. Al kon hij nooit echt definitief doorbreken. Voorlopig zit de rechtsbuiten aan 2 goals en 8 assists bij Club Brugge. 

Zo bleef de Canadees toch wat onder de verwachtingen. Bovendien is er wat controverse hem. Tegen Gent kwam hij weg met een elleboogstoot en ook tegen Antwerp en Anderlecht ontsnapte hij al eens. Zo kreeg Buchanan de stempel van een recidivist te zijn, wat het hem niet gemakkelijker maakte om te presteren. 

Buchanan lijkt nu op weg naar Internazionale en het valt af te wachten hoe hij het daar zal doen. Hij zal al zeker zijn statistieken moeten opkrikken en de zweem van controverse van zich af moeten schudden. Anders zal hij het in de Serie A wel eens moeilijk kunnen krijgen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties