Marc Degryse geeft zijn ideaal scenario voor de bekerfinale en mogelijk probleem voor Antwerp

Marc Degryse geeft zijn ideaal scenario voor de bekerfinale en mogelijk probleem voor Antwerp

Nog maar een paar uur tot de bekerfinale van start gaat in het Koning Boudewijnstadion. Marc Degryse hoopt alvast op een spannende match.

Rob Schoofs stelde op de persconferentie dat het simpel was voor de bekerfinale: voor Mechelen is het van willen, voor Antwerp van moeten. Volgens Marc Degryse kan dat bij Antwerp toch een beetje voor problemen zorgen. 

"Antwerp wil ook heel graag. Al maakt het 'moeten' het inderdaad wel een beetje moeilijker. Maar ze hebben zo veel kwaliteit om het verschil te maken, als collectief zijn ze ook goed", zegt hij bij HLN. 

Volgens Degryse moet Antwerp dan ook het scenario vermijden dat het op achterstand komt. "Dat is echt wel wat Antwerp moet voorkomen. Ze zullen ook geduld moeten hebben." Maar de verdediging van Antwerp is zo solide dat het wel goed moet komen, vindt Degryse.

Antwerp wint met 2-1

Toch hoopt hij op een scenario waarbij Antwerp op achterstand komt. "Ik denk dat de Great Old met 2-1 gaat winnen. Ik hoop dat Mechelen op voorsprong komt, omdat het dan van moeten is voor Antwerp."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties