'Rode Duivel kan deze zomer miljoenentransfer maken naar topclubs in de Premier League'

Geoffrey Debackere
| 5 reacties
'Rode Duivel kan deze zomer miljoenentransfer maken naar topclubs in de Premier League'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Everton staat momenteel voorlaatste in de Premier League en dreigt te degraderen naar de Championship. Door de tegenvallende resultaten zou er wel eens een uitverkoop van spelers kunnen zijn op het einde van het seizoen.

Volgens Daily Mail kan Amadou Onana na amper één seizoen al weer vertrekken bij de Toffees. De 21-jarige Belg staat hoog op het verlanglijstje bij Arsenal, Newcastle United en Chelsea, maar er zijn nog meer clubs geïnteresseerd in de verdedigende middenvelder.

Fichajes voegt ook Manchester United en Machester City toe aan het lijstje met opties. Ook zij zoeken versterking op het middenveld, bij City omdat mogelijk aanvoerder Gündogan lijkt te vertrekken aan het einde van het seizoen.

Een degradatie zou voor Everton betekenen dat ze niet de hoofdprijs kunnen vragen voor de polyvalente middenvelder. Een minimumprijs van 25 miljoen euro wordt genoemd en dat zou toch een koopje zijn om de jonge Belg binnen te halen. Mocht Everton de middenvelder verkopen voor deze prijs betekent dit verlies voor de Toffees omdat Onana vorig seizoen werd gehaald voor maar liefst 35 miljoen euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties