David Beckham wil opnieuw stunten en twee Spaanse legendes naar Inter Miami halen

David Beckham wil opnieuw stunten en twee Spaanse legendes naar Inter Miami halen
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het is David Beckham menens met Inter Miami. Na Lionel Messi en Sergio Busquets wil hij graag nog twee wereldsterren aan zijn club binden.

Na de transfers van Lionel Messi en Sergio Busquets is Inter Miami 'hot'. De ploeg uit de MLS is eigendom van David Beckham en de voormalige Engelse superster wil nog een paar grote namen aan zijn club binden. 

Volgens het Spaanse SPORT wil Beckham graag Jordi Alba overtuigen om voor zijn club te tekenen. De 34-jarige linksachter is transfervrij sinds zijn contract bij FC Barcelona niet werd verlengd. Met Messi en Busquets zou hij alvast twee oude ploeggenoten tegenkomen. 

Bij Jordi Alba blijft het echter niet. Beckham heeft ook zijn pijlen gericht op Sergio Ramos. De bikkelharde verdediger van 37 jaar kreeg geen nieuw contract bij PSG. De voormalige speler van Real Madrid is transfervrij en zou wel eens te kunnen overhalen zijn om in de MLS aan te treden. 

Inter Miami heeft alvast dringen nood aan een kwaliteitsinjectie, want de ploeg staat momenteel onderaan in de Eastern Conference van de MLS.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties