'Vincent Kompany schoffeert Antwerp met laag bod op sterkhouder'

'Vincent Kompany schoffeert Antwerp met laag bod op sterkhouder'

Antwerp pakte afgelopen seizoen de dubbel en dan komen heel wat spelers in de belangstelling te staan. Maar die wil Antwerp niet zomaar laten gaan.

Antwerp wil komend seizoen opnieuw voor de prijzen gaan én zich ook kwalificeren voor de Champions League. De kern moet dus breder en sterker worden als Antwerp op meerdere fronten wil presteren. 

Maar qua transfers is het momenteel redelijk stil. Jacob Ondrejka en George Ilenikhena zijn momenteel de twee enige echte inkomende transfers. Willian Pacho, Alexis De Sart, Pieter Gerkens en Koji Miyoshi vertrokken. 

Butez niet naar Burnley

Het vertrek van enkele sterkhouders blijft wel niet uitgesloten. Doelman Jean Butez speelde zich de afgelopen maanden in de belangstelling met zijn 27 clean-sheets in 42 wedstrijden. Onder meer Burnley en Vincent Kompany zouden interesse tonen. 

Volgens Sacha Tavolieri heeft Burnley ook al een bod gedaan van 3,5 miljoen euro met nog bonussen van 1 miljoen euro. Dit was echter ruim onvoldoende voor Antwerp en de deal gaat dan ook niet door. Burnley greep ook al naast Bart Verbruggen en zou zijn pijlen nu richten op Manchester City-talent James Trafford.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties