PSV wil team bouwen rond Bakayoko, maar: 'Absolute grootmacht opent de debatten met eerste bod op Rode Duivel'

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
PSV wil team bouwen rond Bakayoko, maar: 'Absolute grootmacht opent de debatten met eerste bod op Rode Duivel'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

PSV wil er deze zomer alles aan doen om Johan Bakayoko in Eindhoven te houden. De viervoudig Rode Duivel moet één van de steunpilaren van het elftal worden. Maar het lijkt er steeds meer op dat de Nederlanders een niet-te-weigeren-bod in de mailbox zullen krijgen.

Het plan van PSV is simpel: Johan Bakayoko en Noa Lang moeten de steunpilaren worden van De Lampenclub. De Nederlanders hebben een prijskaartje van 35 miljoen euro rond de nek van onze landgenoot gehangen om geïnteresseerde clubs af te schrikken. Al lijkt dat niet meteen te helpen. 

PSG heeft zich namelijk in het Philips Stadion gemeld voor Bakayoko. Onze landgenoot wordt gezien als potentiële vervanger van Kylian Mbappé. De Parijse topclub is dan wel niet van plan om de gevraagde 35 miljoen euro op te hoesten, maar ook Bakayoko begrijpt dat de Franse trein niet elk seizoen passeren. 

Debatten zijn geopend

De Franse media weten dat PSG een openingsbod van vijftien miljoen euro - de marktwaarde van Bakayoko is volgens Transfermarkt tien miljoen euro - heeft neergelegd bij PSV. Zo'n bod zal niét aanvaard worden, maar het opent wel de debatten...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties