'Middenvelder maakt transfer naar de zandbak en daardoor komt toptransfer Rode Duivel plots héél dichtbij'

'Middenvelder maakt transfer naar de zandbak en daardoor komt toptransfer Rode Duivel plots héél dichtbij'
Foto: © photonews

Kersvers Rode Duivel en sterkhouder bij Southapton, Roméo Lavia, staat op een zucht van een transfer naar een absolute topclub. Er wordt al onderhandeld tussen de speler en de club.

Arsenal, Chelsea, Manchester United, Manchester City en Liverpool aasden de voorbije weken allemaal op Roméo Lavia. En het is Liverpool die het zal gaan halen.

De 19-jarige verdedigende middenvelder moet er de opvolger gaan worden van Jordan Henderson. Die trekt het Saoedische Al-Ettifaq en ziet er zijn loon van 8 naar 40 miljoen euro per jaar stijgen.

lavia

Jürgen Klopp is zeer gecharmeerd door Rode Duivel Roméo Lavia. De 19-jarige middenvelder heeft nog een contract van vier jaar bij Southampton, maar bij een goed bod mag hij vertrekken. Dit mede omdat Lavia ook niet wil uitkomen in The Championship komen seizoen. 

Onderhandelingen

Het Engelse Sky Sport weet dat er volop onderhandeld wordt tussen Liverpool en Southampton. Southampton heeft nu ook aan Liverpool de toestemming gegeven om zelf met de speler te onderhandelen. Een signaal dat een transfer nakend is. 

Lavia kwam vorig seizoen 29 keer in actie in de Premier League. Hij kwam éénmaal tot scoren, maar kreeg ook wel negen gele kaarten onder zijn neus geduwd. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties