Gaat dat nog goedkomen? 'Verzoening tussen Thibaut Courtois en Domenico Tedesco nog zeker niet in zicht'

Gaat dat nog goedkomen? 'Verzoening tussen Thibaut Courtois en Domenico Tedesco nog zeker niet in zicht'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gaan Thibaut Courtois en Domenico Tedesco in de toekomst kunnen samenwerken? Een verzoening tussen de doelman en de bondscoach van de Rode Duivels is nog niet voor morgen, zo lijkt het.

Het Nieuwsblad meldt dat er momenteel nog altijd geen verzoeningsgesprek tussen de twee heeft plaatsgevonden. Ondertussen zijn we toch al een maand nadat België gelijkspeelde tegen Oostenrijk met Courtois onder de lat, waarna die paste voor de verplaatsing naar Estland. 

Volgens Tedesco verliet Courtois de spelersgroep omdat hij de aanvoerdersband niet mocht dragen tegen Oostenrijk, de doelman zelf weet het dan weer aan een knieblessure. Tedesco krijgt alvast de steun van Vercauteren om niet te buigen in deze principiële kwestie. Courtois kon zijn aandacht dan weer richten op zijn huwelijk.

Meer dan enkel aanvoerderskwestie

Als Courtois bij de nationale ploeg een gebrek aan respect ervaart, komt dat uiteraard niet enkel door de aanvoerderskwestie. Zo zou het sluitstuk van Real Madrid ook niet tevreden zijn dat zijn goede vriend Erwin Lemmens de laan werd uitgestuurd als keeperstrainer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties