Kevin De Bruyne kan dankzij deze versterking wederom op prijzenjacht

Kevin De Bruyne kan dankzij deze versterking wederom op prijzenjacht

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Alsof Manchester City nog niet sterk genoeg was hebben ze nu wederom een wereldspeler binnengehaald. Kevin De Bruyne zal kunnen genieten van deze extra rugdekking.

Manchester City won vorig seizoen voor het eerst de Champions League en mocht daarbij ook de Premier League en de FA Cup op hun prijzenkast plaatsen. Een fenomenaal jaar dus voor de ploeg van Kevin De Bruyne. Toch blijven ze de markt afspeuren naar versterking. 

Deze hebben ze gevonden in Duitsland bij de club van Loïs Openda. Zo gaat Joško Gvardiol de overstap maken van RB Leipzig naar Manchester. Dit weet 'transfergoeroe' Fabrizio Romano. Zo zou er een akkoord zijn tussen beide clubs en was er al een persoonlijk akkoord tussen Joško Gvardiol en Manchester City sinds juni. 

Joško Gvardiol is nog maar 21 jaar, maar één van de absolute sterkhouders bij Kroatië en RB Leipzig. Bij de Duitse club kwam hij al tot 87 wedstrijden waarin de centrale verdediger vijfmaal tot scoren kwam. Voor de Kroatische nationale ploeg zit hij al aan 21 caps en twee doelpunten. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties