Done deal - new tiger in town: Belgische profclub zet ambitie kracht bij met transfer van assistenkoning

Done deal - new tiger in town: Belgische profclub zet ambitie kracht bij met transfer van assistenkoning
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Niet enkel in de Jupiler Pro League, maar ook in de Challenger Pro League gaat het dit seizoen kletteren. En daar horen ook transfers bij.

Zo wil Deinze er in de nieuwe jaargang wat van maken. De Oost-Vlamingen dromen al enkele jaren van een mogelijke promotie naar 1A.

In het seizoen dat er zit aan te komen gaan ze daar ook weer vol voor strijden. Met twee en mogelijk drie stijgers willen ze de strijd aangaan met Beveren, Zulte Waregem, Oostende en de rest.

En daartoe willen ze zich dus ook versterken. Met Guillaume De Schryver hebben ze nu een speler weten los te weken bij Lierse.

De 26-jarige aanvallende middenvelder tekende een contract voor twee seizoenen bij de club. Vorig seizoen was hij mede-assistenkoning in de Challenger Pro League.

"Guillaume heeft het afgelopen jaar bewezen dat hij over heel veel kwaliteit beschikt om in deze competitie te spelen", is sportief directeur Adrián Espárraga enthousiast.

"Hij kan uit de voeten als een nummer 10 of een 8, en zal het team aanvallend versterken. Daarnaast kent hij al meerdere van onze Tigers, dus de integratie binnen de groep zal vlot verlopen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties