Vandenbempt stelt supporters gerust: "Gent hoeft zich geen zorgen te maken"

Vandenbempt stelt supporters gerust: "Gent hoeft zich geen zorgen te maken"

KAA Gent speelde zondag 1-1 gelijk tegen OH Leuven. Geen reden tot paniek volgens analist Peter Vandenbempt.

KAA Gent bleef zondag steken op een gelijkspel bij OH Leuven. Volgens analist Peter Vandenbempt blijft het een plezier om naar de Buffalo’s te kijken.

“Gent maakte te weinig geldige goals, want er werden er 3 afgekeurd voor buitenspel. Gent had 22 doelpogingen en scoorde maar 1 keer”, haalt hij bij Sporza het cijfermateriaal boven.

“Anders dan bij Union zijn de 2 doelpuntenmachines van vorig jaar, Hugo Cuypers en Gift Orban, er wel nog. Ze stonden zelfs allebei op het veld. Maar Cuypers en Orban hebben nu respectievelijk 4 en 5 wedstrijden na mekaar niet gescoord. En dat is rekening houdend met hun geweldige statistieken een soort mirakel.”

Vandenbempt is echter heel erg duidelijk en stelt de fans gerust. “Gent hoeft zich geen zorgen te maken. Het speelt aanvallend, aantrekkelijk en spectulair voetbal. Ze zijn ook heel dreigend geworden op stilstaande fases, dat is een extra wapen.”

“Gent staat ook voor het eerst sinds een eeuwigheid helemaal bovenaan half september. Dat Orban en Cuypers weer gaan beginnen te scoren, dat is zo zeker als dat het deze week bij ons zal regenen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Conference League

Nieuwste reacties