'Man United wil FC Barcelona aftroeven met transfer van minstens 80 miljoen euro'

'Man United wil FC Barcelona aftroeven met transfer van minstens 80 miljoen euro'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De zomermercato ligt nog maar een maandje achter ons. Toch wordt er achter de schermen al druk gewerkt aan volgende topdeals.

FC Barcelona toonde eerder dit jaar al de nodige interesse voor Matthijs de Ligt van Bayern München. De Nederlander ligt niet bepaald in de hoogste schuif bij Thomas Tuchel.

Toen hij het basiselftal van de Duitse club haalde raakte De Ligt echter geblesseerd. Een transfer tijdens de wintermercato lijkt de enige oplossing om hem weer tot spelen toe te krijgen.

Nadat FC Barcelona al de nodige interesse toonde wil nu ook Manchester United een gooi naar de diensten van de Nederlander doen, zo meldt Manchester Evening News.

Man United zit met enkele blessures die lang zullen aanslepen. Zo moet Lisandro Martinez onder het mes en zal hij maanden afwezig zijn. Een nieuwe centrale verdediger binnenhalen is dan ook een must voor Erik Ten Hag.

Al hangt er wel een stevig prijskaartje aan De Ligt. Volgens Spaanse media zou Bayern München minstens 80 miljoen euro willen vangen voor de Nederlander. In 2022 betaalden ze zelf 67 miljoen euro voor hem aan Juventus.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties