Fans Rode Duivels wijzen allemaal dezelfde speler aan: "Onmogelijk om met hem EK te winnen"

Fans Rode Duivels wijzen allemaal dezelfde speler aan: "Onmogelijk om met hem EK te winnen"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Verschillende Rode Duivels presteerden vrijdag onder hun kunnen in Wenen. Maar één van hen kreeg opnieuw veel kritiek: Wout Faes, die een rampzalige eerste helft kende.

Zoals zo vaak het geval is, was het de verdediging die werd belaagd met kritiek na de wedstrijd tussen Oostenrijk en België. Het is geen toeval dat Toby Alderweireld keer op keer werd genoemd als mogelijke kandidaat voor een comeback, ondanks zijn pensioen. Ook laten veel stemmen zich horen om Zinho Vanheusden terug te halen in het team: het duo Vertonghen-Faes maakt vaak geen indruk.

Terwijl Jan Vertonghen vrijdag opnieuw zeer sterk was en in de slotfase een 3-3 gelijkspel redde, was Wout Faes niet op zijn best. Het was dan ook niet verrassend dat de centrale verdediger van Leicester City op het internet werd bekritiseerd.

"Met Faes achterin gaan we helemaal niets winnen"; "Wout Faes, dat gaat niet lang meer duren"; "België heeft geen betere verdediger dan Wout Faes?" De reacties zijn legio. Het valt nog te bezien of Tedesco voor Euro 2024 nog iets anders zal proberen, of het nu Debast of Vanheusden is...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK Kwalificatie

Nieuwste reacties