Walgelijke spreekkoren tijdens topper, maar ref grijpt niet in

Walgelijke spreekkoren tijdens topper, maar ref grijpt niet in

Nederland bouwde de voorbije maanden een mooie reputatie op over het stilleggen van matchen. Maar zondag werd helaas niet ingegrepen.

Feyenoord en PSV speelden zondag de absolute topper tussen de nummers één en twee uit de Eredivisie. De bezoekers haalden het met 0-2.

Op sociale media reageren fans van PSV Eindhoven gedegouteerd over de spreekkoren die er tijdens de match te horen waren.

“Kanker De Jong werd er geroepen door het halve stadion”, klinkt het, “maar daarvoor wordt een wedstrijd niet stilgelegd. Wel als er een bekertje gegooid wordt.”

Als er bekertjes gegooid worden, wordt de match telkens stopgezet, maar bij spreekkoren wordt er blijkbaar nog niet ingegrepen.

Het mag duidelijk zijn dat dergelijke uitlatingen helemaal niet thuishoren op een voetbalveld. Het is aan de wedstrijdleiding om in te grijpen op dat moment, al blijft het blijkbaar toch niet zo’n gemakkelijk iets om te doen, zo bleek nog maar eens.

De fans van PSV laten het alvast niet aan hun hart komen. Met 14 zeges uit 14 wedstrijden is de ploeg begin december nog altijd ongeslagen in de competitie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties