RSCA Futures en Zulte Waregem pakken de volle buit in Challenger Pro League

In de Challenger Pro League klopte RSCA Futures Club NXT. Zulte Waregem haalde het dan weer van Lierse Kempenzonen.

RSCA Futures won het duel op bezoek bij Club NXT. Het enige doelpunt van de wedstrijd viel al na goed 20 minuten. Robbie Ure was de afwerker van dienst.

Zulte Waregem pakte dan weer de volle buit op bezoek bij Lierse Kempenzonen (0-1). Het was invaller Jelle Vossen die al na enkele minuten na zijn invalbeurt vanop de stip scoorde.

Eerder op de avond won Dender met 0-4 van SL 16. Vrijdag was Patro Eisden al te sterk voor Jong Genk (0-1) en kon Lommel een gelijkspel afdwingen tegen Seraing.

In de rangschikking van de Challenger Pro League komt Essevee naast Beerschot aan de leiding, maar zij spelen zondag nog tegen Deinze.