Reactie Denis Odoi klaar en duidelijk: "Daarom staat Union aan de leiding in het klassement"

Jeroen Deheegher vanuit Jan Breydel
| 0 reacties
Denis Odoi klaar en duidelijk: "Daarom staat Union aan de leiding in het klassement"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge was tegen Union misschien wel de beste ploeg, maar ze maakten hun kansen niet allemaal af. Op zijn uitgekookte manier pakte Union een punt op Jan Breydel.

Club Brugge werd in de eerste helft koud gepakt door Union met de goal van Gustaf Nilsson. De Zweed kopte de eerste kans van Union meteen binnen, terwijl Club al enkele kansen had laten liggen. 

"Ik denk dat wij heel goed aan de wedstrijd beginnen en daardoor ook enkele mooie kansen kregen, maar aan de andere kant heeft Union aan één kans genoeg om te scoren. Dat bewijst waarom ze momenteel aan de leiding staan in het klassement", zei Denis Odoi achteraf. 

Gelijkspel is terecht

Dankzij een penalty kwam Club wel nog langszij, maar pakte toch slechts een punt. Blauw-zwart had misschien wel meer verdiend. Een gelijkspel tegen de leider is zeker niet slecht", zei de verdediger nog.

"Maar als Club Brugge zijnde wil je zo'n topwedstrijd  wel zeker winnen, dat zijn we aan onze status verplicht. Al bij al vond ik het persoonlijk een interessante wedstrijd." De achterstand van Club op Union blijft wel 14 punten in het klassement. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties