Hermoso komt nog eens terug op 'de kus van Rubiales': "Diepe impact op mijn leven door zijn intimidatie"

Hermoso komt nog eens terug op 'de kus van Rubiales': "Diepe impact op mijn leven door zijn intimidatie"
Foto: © photonews

De zaak rond de Spaanse bondsvoorzitter Luis Rubiales is geen frisse zaak. En de storm is zeker nog niet gaan liggen. Ook in 2024 heeft dat nog steeds zijn gevolgen.

De FIFA, de Spaanse voetbalbond, ... Iedereen vroeg (de ene al wat sneller dan de andere) aan Luis Rubiales om af te treden. Hij zou het imago van het (Spaanse) voetbal ten schande hebben gebracht. De Spaanse sportrechtbank TAD was een disciplinaire procedure opgestart tegen Rubiales en ook voetbalster Jenni Hermoso diende officieel klacht in tegen Rubiales.

Rubiales moet tot vier jaar cel vrezen

Nu het nieuws jaar begonnen is, is er in de Spaanse pers nog eens teruggekomen op de heel zaak. Ze is in Madrid nog eens teruggekomen op de zaak die volgens Sporza naar haar eigen zeggen "een diepe impact had op haar leven en een moeilijke en droevige situatie creëerde."

Rubiales moet tot vier jaar cel vrezen. Buiten de rechtbank liet Hermoso weten dat ze vertrouwen heeft in het gerecht en dat het aan justitie is om te gaan oordelen. De kans dat de zaak nog een stevig staartje krijgt, is in ieder geval groot.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties