Noa Lang blijft gewoon zijn eerlijke zelve met zijn doel voor 2024: "Dat is niet arrogant bedoeld"

Noa Lang blijft gewoon zijn eerlijke zelve met zijn doel voor 2024: "Dat is niet arrogant bedoeld"
Foto: © photonews

PSV raasde door de Eredivisie in 2023. De Eindhovenaren lieten niets liggen in de eerste competitiehelft en staat tien punten voor op Feyenoord. Voor Noa Lang is het doel voor 2024 duidelijk...

Lang werd door het Algemeen Dagblad gevraagd wat hij met de feestdagen allemaal doet. "Een jaarwisseling is voor mij als sporter geen specifiek moment om dingen anders te doen. Ik schrijf voor mezelf geen doelen op of zo", vertelt de winger. 

"Die zijn toch al wel duidelijk. Ik heb heel veel zin in 2024, want het komt niet elk jaar voor dat je er met je club zo goed voor staat als wij nu met PSV. En het is een toernooi-jaar met Oranje, wat ook niet altijd zo is."

Lang wil het kampioenschap wel niet tot mei laten aanslepen. "Met PSV wil ik kampioen worden, liefst al in april, zodat je helemaal niets van de eredivisie hebt overgelaten", vervolgt Lang. "Dat is niet arrogant bedoeld, maar een ambitie die iedereen in ons team heeft. Koud bij een rondrit op een platte kar in april? Maakt niet uit. Hoe kouder, hoe leuker het feestje wordt. En dan zing ik iedereen wel warm, haha."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties