Strijd om promotie in Challenger Pro League blijft razendspannend: Patro Eisden pakt weer belangrijke punten tegen Francs Borains

De strijd om promotie in de Challenger Pro League blijft enorm spannend. Patro Eisden Maasmechelen won met 3-1 van Francs Borains en komt zo dichter bij de concurrentie.

Patro Eisden Maasmechelen nam het zondag op tegen Francs Borains. De Limburgse club kon overtuigend met 3-1 winnen van de Waalse club.

Na iets meer dan 20 minuten scoorde de thuisploeg voor een eerste keer met een doelpunt van Dansoko. Na de rust, iets voor het uur verdubbelde Sigurdarson de voorsprong.

Chaabi scoorde de 2-1 in minuut 83, maar Noubissi kon de overwinning veilig stellen door de 3-1 te maken. Dijkhuizen (Patro Eisden) en Itrak (Francs Borains) pakten rood.

Patro Eisden blijft zo vierde in het klassement met 35 punten. Zo kruipt de Limburgse club dichter bij de concurrentie. Leider KMSK Deinze telt 38 punten. Francs Borains staat 12e met 19 punten.