Supportersclub van Lierse K. reageert met duidelijk statement nadat trainer opstapt

Supportersclub van Lierse K. reageert met duidelijk statement nadat trainer opstapt
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij Lierse Kempenzonen stapte trainer Geert Emmerechts donderdag na amper een maand al op. Precies vandaag staat de degradatietopper tegen Jong Genk op de agenda.

De crisis op het Lisp blijft maar duren. Nadat Geert Emmerechts een maandje geleden aangesteld werd als nieuwe coach kwam aan die samenwerking donderdagavond al een einde. Emmerechts stapte op, na een woordenwisseling met speler Mickaël Tirpan.

Supportersclub Pallieter 30 publiceerde op zijn sociale media een statement richting de spelers van de club, zonder te willen ingaan op wat er zich donderdagavond afgespeeld heeft. Ze kijken louter vooruit naar wat er vanavond moet gebeuren: winnen tegen Jong Genk.

Nog diepere crisis bij Lierse Kempenzonen

“We hopen dat jullie de inzet van de tweede helft van vorige week, kunnen voortzetten. We vermoeden dat het ondertussen wel duidelijk is, maar jullie spelen niet met het minste logo op de borst”, klinkt het.

“Lierse is een traditieclub, een club van het volk. We staan vanavond voor 90 minuten achter jullie! Doe het vanavond voor jullie zelf, voor ons, en voor de kleuren, club en stad.”

De volledige open brief van Pallieter 30 kan je lezen via de onderstaande Facebookpost.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties