Eerste nationale vrouwen: Moldavo, Zulte Waregem en Anderlecht bij de winnaars van het weekend

Eerste nationale vrouwen: Moldavo, Zulte Waregem en Anderlecht bij de winnaars van het weekend
Foto: © Photonews

In de eerste nationale van het vrouwenvoetbal was het alweer tijd voor een nieuwe speeldag. Met opnieuw heel wat doelpunten in diverse wedstrijden. Er was een absolute topper met de titel als inzet in de Kempen, maar nog veel meer.

Na dit weekend zijn er nog maar acht speeldagen meer te spelen door de meeste teams, al zijn er hier en daar nog ploegen die nog een wedstrijd hebben in te halen. Afgelopen weekend waren alle ogen gericht op de topper tussen Westerlo en Aalst.

Die werd door de ploeg uit de Kempen in eigen huis met 3-0 gewonnen, waardoor zij een enorme stap richting de titel wisten te zetten. Er waren echter nog heel wat leuke duels die werden gespeeld afgelopen weekend.

#KRCGENKMOLDAVO #GNKMOL
© photonews

Het nummer drie uit de stand Moldavo won met 4-1 van de KRC Genk Ladies B. Bo Schepkens was de heldin van de avond, terwijl ook Fien Steyvers scoorde tegen haar ex-club en ook Merel Groenen (zus van Oranje Leeuwin Jackie Groenen) zette de netten bol.

De andere winnaars van het weekend ...

Zulte Waregem B haalde het met dezelfde cijfers van Famkes Merkem met onder meer twee goals van Lili Callens, Tienen ging met 3-1 voorbij de KAA Gent Ladies. De Buffalo's doen zo een slechte zaak in de stand in eerste nationale.

Hekkensluiter Chastre verloor namelijk in eigen huis van RSC Anderlecht B met 1-3, waardoor ze drie punten uitlopen op Gent in de strijd om plaats vier. Bergen tot slot won in eigen huis van Alken met 2-1.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties