Real Madrid blijft op titelkoers: Rodrygo de held van de avond tegen verrassend Athletic de Bilbao

Real Madrid blijft op titelkoers: Rodrygo de held van de avond tegen verrassend Athletic de Bilbao
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In LaLiga stonden op zondag vier interessante duels op het programma. Er werd uiteraard vooral uitgekeken naar de clash tussen Real Madrid en Athletic de Bilbao. De thuisploeg zou het uiteindelijk gaan halen.

Real Madrid wilde in eigen huis komaf maken met Athletic de Bilbao en zo nog wat meer de macht grijpen in de Spaanse competitie. De Basken van hun kant zitten dan weer in een strijd verwikkeld met onder meer Atlético Madrid voor de vierde plaats én het spelen in de Champions League.

Rodrygo de held van Real Madrid met twee doelpunten

Al na zeven minuten wist Rodrygo er 1-0 van te maken voor de hoofdstedelingen, in de tweede helft was het diezelfde Rodrygo die er 2-0 van maakte. Van die domper kon Ahtletic de Bilbao niet meer herstellen en zo bleef het bij die stand.

In de stand loopt Real Madrid zo opnieuw tot acht punten uit op eerste achtervolger Barcelona. Er zijn nog acht speeldagen te spelen in LaLiga.

Girona wint ook, deze keer van Real Betis 

Nog op zondag speelde Girona tegen Real Betis. Dat werd een 3-2 overwinning voor de sensatie van de Spaanse competitie, dat stevig derde blijft.

Op maandagavond speelt Atlético Madrid nog tegen Villarreal. Als ze daar gaan winnen, dan nemen ze de vierde plek over van Bilbao. 

31/03/2024 14:00Celta De Vigo - Rayo Vallecano0-0
31/03/2024 16:15Girona FC - Real Betis3-2
31/03/2024 18:30Alaves - Real Sociedad0-1
31/03/2024 21:00Real Madrid - Athletic de Bilbao2-0

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties