OFFICIEEL: Standard ziet basisspeler bijtekenen

OFFICIEEL: Standard ziet basisspeler bijtekenen
Foto: © photonews

Volg Standard nu via WhatsApp!

Standard maakt zich op voor een belangrijke zomermercato. Voor Souleyman Doumbia zal die echter wat rustiger lopen.

Standard wil zich in de laatste wedstrijden van dit seizoen voorbereiden op het volgende. Er zullen ongetwijfeld spelers zijn waar Ivan Leko en het bestuur niet helemaal tevreden zijn die volgend jaar niet meer bij de Rouches spelen.

Souleyman Doumbia, die in januari aankwam met een contract van zes maanden, was een van de twijfelgevallen. Na zes maanden bij de club moest de linksback eerst de staf en het management overtuigen.

Ondanks de wisselvallige resultaten van het team heeft de 27-jarige iedereen gerustgesteld. Zoals we een tijdje geleden al aankondigden, heeft Doumbia zijn contract nu officieel verlengd.

Standard heeft het nieuws bekendgemaakt en zijn linksback een contract tot juni 2026 gegeven. Doumbia zal nu met iets meer individuele zekerheid de Play-offs 2 kunnen benaderen, maar zal dit ook terug te zien zijn in de prestaties van het team?

De Rouches verloren hun eerste wedstrijden van de play-offs met zware cijfers van KAA Gent. Het werd 5-1 na vele individuele fouten. Zaterdag volgt een nieuwe kans, dit keer tegen OH Leuven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties