Ophef in Frankrijk: Mbappé slingerde zijn coach wel een heel lelijk verwenswoord toe

Ophef in Frankrijk: Mbappé slingerde zijn coach wel een heel lelijk verwenswoord toe

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het vertrek van Kylian Mbappé bij PSG gaat niet in de beste omstandigheden gebeuren. De Franse superster trekt zo goed als zeker naar Real Madrid en coach Luis Enrique wisselt hem al eens regelmatig. Zo ook zondagavond. En dat viel niet in goede aarde bij Mbappé.

Mbappé stapte van het veld en mompelde daarbij een paar woorden. Duidelijk gericht naar Luis Enrique. Foot Mercato weet dat het een Franse verwensing was en niet de minste: 'Fils de pute'.

Letterlijk vertaald: hoerenzoon. Al wordt het in Frankrijk ook wel als klootzak gebruikt. Niet dat dat het meteen beter maakt. Mbappé kon het duidelijk niet verkroppen dat hij al na 65 minuten naar de kant moest tegen Marseille. 

Mbappé liet duidelijk zijn irritatie zien toen hij werd gewisseld en weigerde plaats te nemen op de reservebank van Paris Saint-Germain. De prominente speler trok snel zijn jas aan en vertrok meteen naar de kleedkamer.

Na de wedstrijd uitte Enrique zijn ongenoegen over het gedrag van Mbappé. "Het is altijd hetzelfde liedje met hem. Het begint vermoeiend te worden. Als coach ben ik hier de baas."

"Hoe dan ook, zolang ik hier ben, zal ik beslissingen nemen die in het belang zijn van de club. Het kan me eerlijk gezegd niets schelen als spelers soms mijn beslissingen niet begrijpen," verklaarde de voormalige coach van FC Barcelona.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties