Roland Duchâtelet komt met 'miljoenencadeau' voor Sint-Truiden

Roland Duchâtelet komt met 'miljoenencadeau' voor Sint-Truiden
Foto: © photonews

Volg STVV nu via WhatsApp!

Roland Duchâtelet komt met leuk nieuws voor STVV en zijn supporters. Hij wil de laatste fase van het bouwproject rond Stayen afronden.

Er ontbreekt nog één ding aan het bouwproject Stayen van Roland Duchâtelet. Dat is de bouw van een nieuwe Tribune Zuid. De plannen hiervoor werden even geleden aan de kant gelaten, maar nu zal er dan toch werk van gemaakt worden. 

Duchâtelet zal een nieuwe bouwaanvraag gaan indienen. "Er zijn gesprekken aan de gang met de stad", vertelde hij volgens Het Belang van Limburg.

"Voor de uitstraling van de stad, voor STVV en voor mezelf – ik ben nu 77 en heb geen eeuwigheid meer voor mij – is het wenselijk dit werk af te maken."

Duchâtelet noemt het een 'miljoenencadeau'. "Nu de stad Hasselt misschien financieel gaat tussenkomen voor de tribunes van voetbalclub Sporting Hasselt, wordt het in Sint-Truiden duidelijk welk miljoenencadeau ik aan de stad geschonken heb door het voetbalcomplex Stayen te bouwen. De bouw van Tribune Zuid zal een bijkomend cadeau zijn omdat dit werk meer zal kosten dan opbrengen."

STVV begon zijn play-offs met een 2-0 overwinning tegen KVC Westerlo, in Stayen. De club staat momenteel derde in de Europe Play-offs.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties