🎥 Dries Mertens wint Turkse Supercup met Galatasaray in wedstrijd die amper één minuut duurde

Dries Mertens moest amper één minuut op het veld staan om de Turkse Supercup te pakken. De wedstrijd werd immers na één minuut afgefloten. Een memorabele trofee voor de Belgische middenvelder.

Het was al aangekondigd dat de wedstrijd tussen Galatasary en Fenerbahçe waarschijnlijk niet zou doorgaan. Dries Mertens zal met Galatasaray de gemakkelijkste overwinning ooit behalen tegen Fenerbahçe

De voorspelling werd uiteindelijk realiteit want Fenerbahçe begon de wedstrijd met de U19 uit protest. De gemiddelde leeftijd was amper 18,3 jaar bij de bezoekers. Na amper één minuut spelen zette Icardi Galatasary al op voorsprong. De spelers van Fenerbahçe besloten om dan van het veld te stappen.

Zo eindigde de Turkse Supercup na amper één minuut spelen met een 1-0 voorsprong voor Galatasaray. Voor Dries Mertens, die in de basis stond, was het waarschijnlijk de korste wedstrijd uit zijn carrière.