Beerschot zet alles op alles voor een groot titelfeest nu zondag

Beerschot zet alles op alles voor een groot titelfeest nu zondag
Foto: © photonews

Volg Beerschot nu via WhatsApp!

Vorig weekend kon Beerschot zich verzekeren van promotie, nu zondag kan de titel volgen. Beerschot trekt dan ook alle registers open om er een groot feest van te maken.

Fandorp op 't Kiel

Zondagmiddag trekt Beerschot naar Beveren. Bij de Waaslanders is er echter maar plek voor 600 toeschouwers van Beerschot. Daarom organiseert de club een eigen fandorp op 't Kiel. Dit op de bezoekersparking aan het Olympisch Stadion. 

“De club richt een gezellig fandorp in op de bezoekersparking aan het Olympisch Stadion, een perfecte locatie om iedereen te laten genieten van het groot scherm”, laat Beerschot weten.

Een punt is genoeg

Beerschot moet zondag niet winnen van Beveren. Omwille van de resultaten van vorig weekend hebben ze namelijk genoeg aan een gelijkspel om het titelfeest helemaal te laten losbarsten. 

Het kan zelfs zaterdag al feest zijn. Namelijk als Dender niet kan winnen van Zulte Waregem is Beerschot zaterdagavond al kampioen. 

Feest in het Olympisch Stadion

De club heeft een scherm van 28 vierkante meter voorzien voor de fans. Deze zijn welkom vanaf 12 uur en kunnen een ticket kopen online en op zondag zelf. 

De spelers zullen van Beveren afzakken als Beerschot kampioen speelt. Zo kan er tot 20 uur 's avonds een geweldig feest losbarsten dat nadien waarschijnlijk zal verdergezet worden in de omliggende cafés. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties