De flop van Anderlecht tot nummer één doelman in de Champions League

De flop van Anderlecht tot nummer één doelman in de Champions League
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Timon Wellenreuther heeft een goed seizoen bij Feyenoord. Hij kan een zeer grote stap zetten na zijn mislukt avontuur bij Anderlecht.

Was het een fout?

Wat als Anderlecht een fout heeft gemaakt door Timon Wellenreuther slechts voor een miljoen euro naar Feyenoord te laten gaan afgelopen zomer? Gezien zijn tijd bij het Lotto Park, zou men geneigd zijn om negatief te antwoorden.

Achter Hendrick Van Crombrugge en Bart Verbruggen verwezen naar als derde doelman onder Vincent Kompany, had de Duitse keeper meer indruk gemaakt met zijn ambitieuze woorden dan met zijn prestaties op het veld. Hij was eigenlijk op een zijspoor gezet en werd uitgeleend aan zijn voormalige club Willem II, en vervolgens aan Feyenoord.

Wellenreuther overtuigend bij Feyenoord

Zijn prestaties hebben de leiders overtuigd om de optie te lichten en de club heeft er geen spijt van: Wellenreuther heeft zich gevestigd als een basisspeler bij de achtervolgers van PSV.

Zijn marktwaarde wordt nu geschat op zes miljoen euro door Transfermarkt.

Champions League?

Volgens Voetbal International wil PSV hem als doelman voor het komende seizoen. De Eredivisie-leider zou Walter Benitez kunnen verliezen, maar ook zou tweede doelman Joël Drommel kunnen vertrekken en Boy Waterman zou ermee stoppen.

Niets is nog definitief, maar als de transfer in orde komt, zou dit een mooie revanche zijn voor de Duitse keeper.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties