Charles De Ketelaere is alweer van goudwaarde voor Atalanta dat het zichzelf nog erg moeilijk maakt

Atalanta nam het zondag op tegen Monza. Charles De Ketelaere was weer van goudwaarde voor zijn ploeg.

Atalanta, dat zesde staat in de Italiaanse Serie A, ging op bezoek bij Monza dat op de elfde plaats staat. De bezoekende ploeg won uiteindelijk met 1-2 en mag Charles De Ketelaere bedanken.

De Ketelaere mocht in de basis beginnen bij Atalanta en bewees al snel zijn waarde. Kort voor rust zette de Rode Duivel zijn ploeg op voorsprong met een kopbal.

Zo scoorde CDK zijn zevende competitiedoelpunt van het seizoen. Zijn eerste sinds 11 februari. Zo maakte hij een einde aan de droogte.

Na 63 minuten spelen werd De Ketelaere naar de kant gehaald. Atalanta verdubbelde zijn voorsprong nadat Touré op aangeven van Lookman kon scoren.

Maar Atalanta maakte het zichzelf nog erg moeilijk. Maldini zorgde een minuut voor het einde van de reguliere speeltijd voor de 1-2. Hij zag nadien ook nog een schot op de paal gaan. De ploeg van CDK won uiteindelijk en de eindstand bleef 1-2.