Grote droom van Eden komt uit: de broers Hazard gaan dan toch nog eens samen spelen

Grote droom van Eden komt uit: de broers Hazard gaan dan toch nog eens samen spelen

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kylian en Ethan Hazard zullen Eden Hazard vergezellen in zijn team voor de 'Kings World Cup' in Mexico. Het belooft een duivelse combinatie te worden.

Eden Hazard besloot eind 2023 om met voetbalpensioen te gaan. Hij sloot zijn carrière af bij Real Madrid, maar had nog kansen om ergens anders te tekenen.

Kylian Hazard bij RWDM, Thorgan Hazard bij Anderlecht... Eden Hazard bij Union? Er waren geruchten genoeg over een terugkeer naar België, maar Eden Hazard vertelde onlangs dat zoiets eigenlijk nooit een optie is geweest.

Uiteindelijk zal hij toch nog eens met zijn broers op het veld staan, een droom die uitkomt. Alleen gaat het hier niet om Thorgan, maar om jongere broers Ethan en Kylian.

FC Deptostra, waar YouTube-ster Céline Dept kapitein van is, zal deelnemen aan het evenement dat Gerard Piqué organiseert in Mexico, de 'Kings World Cup'. Nu werd er aangekondigd dat naast Eden, ook Kylian en Ethan Hazard zullen spelen.

Viktor Boone (Lierse) en Jordy Gillekens (Francs Borains) zullen ook deelnemen. De wedstrijden worden zeven tegen zeven gespeeld met twee helften van 20 minuten. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties